Vepřové maso

Původně jsme nechtěli dělat syrové vepřové maso, protože jsme si mysleli, že neumíme u syrového vepřového masa nabídnout zákazníkům žádnou přidanou hodnotu, nenechává se to zrát nijak extra dlouho,nákup je obvykle standardní.

Takže jsme si říkali, že u vepřového půjdeme postupně jen cestou konzerv, hotových nebo předpřipravených jídel a různě marinovaných kousků.

Změnili jsme názor, když jsme si opakovaně na některém ze supermarketů koupili krkovici. Po vybalení z vakua je maso evidentně nastříknuté vodou, je blátivé, plave, místo pečení se dusí ve vlastní šťávě.

Takže jsme zkusili přivézt normální vepřové,pár dní ho necháme odležet a zmrazíme.Nic víc. Myslíme,že zejména při grilování to asi oceníte.

Dále v této kategorii budete postupně objevovat různě zpracované nebo předpřipravené vepřové.

Ještě upozornění,marinované maso, pokud není jasně označeno, že se hodí na gril,je určeno do trouby, marináda se  při grilování připálí !!!

 

Obrázek Smetanová vinná klobása 2ks - 400g

Smetanová vinná klobása 2ks - 400g

109 Kč

272,5 Kč/kg (s DPH)

Vinná smetanová klobása,naše ruční výroba.Zmrazeno dusíkem.Před tepelnou úpravou rozmrazit...

Přidat do košíku